V A N S B R O !

Åker till Vansbro nu för att fira farmor som fyller 70, kommer även spendera helgen att mentalt förbereda mig för kaoset nästa vecka och landet är perfekt för det! Är egentligen ledig nästan hela veckan men har ett sista matte prov, Charlies student och massor av förberedelser inför min samt körkorts grejer ughhh vill inte tänka på allt...

Fredag!

 
Idag är den sista riktiga skoldagen! Blir genomgång av nationella i matten och sen två prov och seen bär det av det Vansbro! Farmor har 70-års fest imorn så blir dät hela helgen :)

30/05/13

I don't even remember you..

Onsdag

Idag är det sista studiepasset och har minst fyra saker kvar att göra, idag får man höra lite betyg wiiiieee! 

Kung


Instagram @izzzabellaaa


Studentmiddagen


Movits!

Och suprised av Maskinen :)
 

Försenade..

..bilder från 18 månaders-dagen!
 

OMG läggg neerrr

Är så trött att gå in på facebook och se allas sarkastiska kommentarer om politiker och hur ni tror att ni yttrar en åsikt och lär någon någonting men det kräver en valid förklaring och diskussion för annars är det bara respektlöst mot de som tycker annorlunda. Det är bara gnäll, och ni påverkar ingen positivt.


Bara jag som ääälskade den här filmen?


Oss nu

 
Sitter hos Charlie och råpluggar, försöker bli klara så fort som möjligt så vi kan göra mackor och kolla på Malcolm In The Middle!!! :)

15/05/13

That moment when I hear the doorbell and you are there with all of the answers in your eyes...


Tisdag

Igår var en produktiv dag, fick ett semenarium undanlagt, tre läxor och gymmade vilket inte blir ofta nu. På kvällen åkte jag till Farsta och så blev det en basketmatch och sen in och äta nuggets framför serier :)


Förra veckan

 
Förra veckan började med min och Charlies 1 1/2 års-dag! Dagen var helt perfekt. Vi började med att spela biljard, sen åkte vi vidare till Kristineberg och åt den godaste pizzan och skålade på klipporna vid vattnet. Efter ett bra tag i den varma solen så åkte vi hem där vi hade mysigt med chokladdoppade jordgubbar, donuts och skräckfilm :) Blir itne mycket bättre! 
 
På tisdagen hade jag min stundetmiddag, supergod mat på Garant och jätte trevliga timmar med klassen och bekanta och bekantas bekanta. Vart generad och kunde inte sluta skratta när jag fick "Klassens Booty" haha. 
 
På onsdagen kom min kusin och hennes mamma och stannade över hos oss i Alvik till dagen efter. Vi shoppade en del, åt god mat, mysade hemma med prat och spel, hade picnick vid stranden osv. På kvällen åkte jag till Charlie och var där till lördagen. Vi var ute på hans landställe lite där han jobbade på tak och jag solade! Sen vart det några timmars basket i solen, helt underbart! Sen trevligt chillkrök hos Linus. På lördagen och söndagen var jag hemma med mamma och relaxade, gav och fick massager och lagade god mat. Den perfekta ledigheten typ. 

08 Maj 2013

Giving you answers made me stuck with questions.


2013 Konsert #1

Jätte bra konsert var det! Den underbara känslan att se dem live! ♥ 

FUN.

Taking my fabulous ass out to meet my fabulous Pandakins to see a fabulous band at a fabulous place.

V a l b o r g

Ultrarolig kväll var det fast inte alls vad som var tänkt. Planen var Rålis med lite gamla bekanta men med det dåliga vädret så ändrades planen till hemmafest och grill ute på Ingarö. Är det nåt jag gillar så är det att åka långt för en hemmafest, de är alltid så annorlunda beroende på vart man är! En av de grymmaste fest minnena jag har skapades efter en nio-timmars resa kommunalt med fem andra till Norrtälje :D Riktigt trevligt var det i alla fall, vi sov några stycken i Emelies friggis och nästa dag var man helt slut. Vart lite chill i solen på studsmatta osv och sen till Farsta för kebab, naptime osv.
 
Bästa kebab med brös alltså

Mössan på!

Kändes lite onödigt först men riktigt trevligt var det faktiskt! Efter skålandet utanför skolan så tog vi oss till Medis där resten av Stockholms alla blivande studenter höll hus. Satt på uteservering i några timmar, fin sol förutom den halva minuten där det haglade, haha!
 

En perfekt helg

Har velat skriva men internet har vart segt och den tar slut rätt snabbt på mobilen ibland... I fredags var vi i alla fall på hemmafest och firade Tovis födelsedag, jätte trevligt var det! På lördagen på väg hem från Farsta mötte jag upp Simon som var på samma dagen-efter-mood som jag så vi satte oss i solen vid vattnet vid mig ett tag och prata om livet. Lite senare tog vi oss till Kälvesta till Erik där vi fick träffa hans nya tjej :) Spelade lite cod, lagade laxpasta, satt på altanen, spelade roliga sällskapsspel och kortlekar och åt god efterrätt. Urmysigt. Rätt sent på kvällen kom jag hem till ett tomt hus, tog ett bad och kollade roliga serie. På söndagen hann jag softa lite vid tv:n och äta god brunch innan nästa trip ända ut till Norrtälje. Hamna längst fram och upp på en dubbeldeckar buss, jätte mysig resa blev det :) Blev hämtad vid station av Linnea-gänget och äntligen fick jag se lilla bebis Alice! Så underbar hon ääär, ville aldrig släppa. Fick kolla lite teater och dock-teater av Noomi också hihi. Efter mat och prat tog vi oss tillbaka till stan och gick på Hillsong möte, bra slut på helgen :)
 
 

Randoms


RSS 2.0