My boo

Jag är så glad just nu, du har gett mig hoppet jag inte trodde fanns. We got exactly what we needed and I am so relieved. Jag älskar dig så mycket ♥
 
 

Taste of home

 
 
 
 
 
 
 

Midsommar!

Tog tyvärr inga bilder... Jag firade i alla fall på Ingarö med hans släkt och vänner. Vi grillade, spelade kubb, lekte med hunden Lea, hoppade studsmatta, sjöng och badade i Jacuzzi två gånger :) Jätte trevligt var det!
 
En mycket fin bild tagen av Charlie, power couple!!! 
 

Sommar!!

Får se hur mycket bättre jag blir på att skriva här nu i sommar.... Skulle vara kul att komma in i det igen. Har njutit av ledigheten i alla fall, i fredags tog jag med mig pojkvännen och lite Farsta folk till Åkersberga för hemma fest hos bästis festis :) Jätte trevligt verkligen! Upp tidigt dock nästa morgon dock för att ta mig från Åkersberga till Islandstorget, inte så nice.. Men hade jätte bra dag då vi var på min kusin Isoldes dop! :) Världens sötaste bebis, och fick se mina underbara släktingar vilket inte blir så ofta (vissa av dem). Annars har jag tagit det lungt, träffat folk, barnvaktat som vanligt och så.
 
 

Update

Har varit så upptagen på sistone så har inte kunnat skriva. Jag tog studenten i fredags!!! :D Så sjukt underbar dag!! Hade bäästa vädret och var så underbart att fira med bästa familjen och vännerna :) På kvällen när de flesta var på krogen var jag och några vänner i Rålis med mat o dricka, helt underbart kul och världens bästa dag helt enkelt! 
 
I söndags tills idag har jag och Charlie varit på hans landställe på Tyresö och haft det skönt :) Har grillat, spelat kort, kollat gamla filmer, haft musik och massa mys. Så skönt att komma iväg och vara ensamma och ha det så lungt, behövdes verklilgen efter all student kaos! 
 
Nu sitter jag med mamma och letar lägenheter, vi var och kollade på en idag. Man är öppen till lite olika, lets just say att det var en kista i hallen och skelett i garderoben...
 
 

RSS 2.0