Italia

Yes, imorn bär vi av till Rom :) Har varit i Stockholm i tre dagar, har hunnit träffa kompisar, äntligen gå handledarkursen på trafikskolan, vara hos Charlie och hans landställe, handla lite med mamma och Sara och ikväll vart det middag med Panda, och nu här hemma väcker vi hela byggnaden med musik. Har TYP packat klart och vi åker härifrån halv åtta imorn hehe. Lär uppdatera mest på instagram ( @izzzabellaaa ) och facebook, får se :)

Saknad...

 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 

V A N S B R O

Är uppe i Dalarna och hälsar på släkten för tillfället... Har varit vid sommarstugan i Nås hela helgen och haft det underbart med fest, gäster, massa bad, bastu, gung, lek, korsord, kubb, massa fotboll, frisbee, brasa osv. och helt myggfritt due to installationen vi investerade i, tack o lov! Nu är vi hos farmor i Vansbro till imorgon. Vi har haft toppen väder alla dagar, idag vart det lunch hos kusinerna, massa cyklande ner till byn, vilasmiddag i gungsoffan/hängsoffan whatever its called och kom nyss hem från Nilsudden där det blev fiske och korvgrillning. Har vart en underbar semester måste jag säga men senare imorn blir det hem till Stockholm, behöver några dagar hemma innan vi drar till Italiaaa :)

Kolla

http://h-izzo.tumblr.com 
:D

Bättre måndag

Igår åkte vi ut några stycken till Tyresö igen. Hade mysig kväll med grillning av hamburgare, några timmars viske, suprise bad av någon som fått i sig lite mycket och en hel del bra musik och DRAMA. Var uppe till sex vilket är typ rekord för mig, tränge ihop oss i sängarna och åt brunch vid halv två. Idag har jag bara hunnit äta, spela badminton, sola och sen tog jag bussen hem. Nu fixar jag och pappa med skaldjur för Robin kommer snart och vi ska fira hans födelsedag lite sent :P
 
 
 
 
 

update

  • Robin är hemma från Kina och har varit här i två veckor nu, har hunnit ha trevligt med honom och vänner en del och det är så skönt att ha honom här!
  • Jag och mamma flyttade från Alvik och bor nu i Hammarby (Johanneshov; Blåsut, skärmarbrink, hammarbyhöjden whatever). Vi hittade en trea vi gillade och den var våran inom 48h som vi fick höra om den. Den är redan fixad tills stor del, allt är uppackat och nu pular vi lite i den bara. Vi stortrivs!!!
  • Jag kom in på socionomprogrammet men det kommer bli att jag pendlar en bit... Är inte säker på vad jag ska göra, inte helt säker på vad jag vill plugga helt ärligt. Måste få mer information och prata med en studievägledare. Vi får se. Håll tummarna för mig!
  • Har spenderat sommaren med vännerna, gått på fester, träffat gott folk och varit med pojkvännen. Var nyss på Charlies landställe för andra gången i sommaren och hade det jätte trevligt. Hade super väder, blev bruna, badade, festade, grillade, english breakfast och grilled cheese till frukost på mornarna, fiskade, myste framför filmer och serier, spelade badminton och kort, Charlie högg ved och jag löste korsord. Imorn kanske jag åker ut dit igen med Charlie och några av hans vänner, blir bara en natt då. Också hunnit med en del grönan konserter; Fun. , Movits! , Kesha och så hade man en väldigt trevlig stund med The Script vilket var den bäste konserten hitttills, sen kommer Kesha som är otroligt underhållande och publiken blev galen för henne och made it rain beer :)
  • Njuter helt enkelt av folket och sommaren. Börjar känna lite dock att jag måste bli lite seriös snart med framtiden. Pallar inte egentligen men vill känna att jag kan lugna mig lite om det. Fixa ett till jobb och bestämma mig inom studierna. Annars har jag det bra. Jag är glad. 
 

Vaycay

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kesha

 
 
 

Tumblr

http://h-izzo.tumblr.com

Bästis födelsedag ! / 4th of July

Min käraste festis Linnea fyllde igår och kvällen spenderades med fina vänner i Rålis. Börjar bli en standard jag är mycket bekväm med! Började med att köpa med lite pizza som vi åt i parken, spelade gura och sjöng, hade bra musik, åkte skateboard på rampen, hjulade, tävlade med en random man som gjorde plankan och armhävningar i parken osv osv. En helt underbar kväll i alla fall med jätte fint folk. 
 
Idag är det ju Independance day och det firades hemma hos de amerikanska kussarna i Nacka. Bad i Hellasgården, lek med hundar, riktigt god mat och en massa skratt. Family is underrated! Åh vad jag trivs med min familj och släkt, måste ta vara på de fina människor i ens liv. ♥
 
 
 
 
 

RSS 2.0