Gårdagen

Åh vad jag njöt av gårdagens vårdag! Tog det lungt hemma med mamma tills jag gick på läkartid på eftermiddagen. Resten av dagen spenderades ute med Charlie och Jonte och sen hemmakväll med Charlie. Det kändes lämpligt med converse, skinnjacka och raybans ute i solen ♥
 

26 Februari

Idag har jag gjort lite ärenden med mamma, har också kollat inredningsbutiker och lite udda klädbutiker. Köpte ett BOY linne och halsband. Efter några timmar är vi nu hemma o myser i soffan. That is all. 
 
 
Top från Topshop / Boyfriend fit jeans från h&m
 
 

25 Feb 2013

A few words later; headache, stomachache and shortness of breath, I need help.

Bilder från veckan


Melodifestivalen

Must be love tjejen - ren kopia av Adele's Someone Like You, sorry girl it's been done. Och trivialitet tanten samt Baard var ju bara pinsamma. Förlorar respekt för Baard när han som jury säger att andra klär sig dåligt och generellt dömer andra när hans attempt att vinna är att dansa som robot, samarbeta med en transa (eller?) och cleopatra för att gömma faktum att de inte har talang. Fy skäms Sverige, erat bästa nummer var ju fan Dansa Jalla Sawa!

23 Feb 2013

I stood my ground, so why don't I feel better?

Fredag

Andra dagen jag är hemma sjuk, har kört på medicin, varma kläder, mycket varma drycker med lime och honung  och mycket mat så efter två intensiva kyra-på-mig dagar så ska jag börja bli frisk! Har legat i sängen hela dagen och kollat på film, nu kom ligan hit med Leo så det blir fin middag... Officielt lov också!

Hold on

Don't ignore a person who cares for you, loves you and misses you. Cause one day you'll realize you lost the moon while counting the stars.


21 Feb 2013

Hemma från skolan, sjuk med illamående, förkylning, förstörd i halsen och ont i huvudet. Har legat hela morgonen i sängen med friends, vill vara i vardagsrummet med nudelvatten i soffan med täcket och kolla på tv men pappa har kollegor över... Blä. 

Wait for it

(Is it my turn now?)

Helgen

 
Lördagen var en skön dag som spenderades med mamma och Sara, tog det lungt, tränade hemma, myste i soffan och åt gott ute. I söndags gick jag och pappa upp väldigt tidigt för att åka till Borlänge och stötta min fina kusin Erik, en före-detta stark ateist som höll i ilska, sorg, frågor han inte fick svar på och inte hade den trygghet han behövde, som tog ett officielt steg till livet han valt, ett bra liv där han kan känna sig trygg och vara glad, genom att döpa sig. Glädjetårarna var nära att bryta ut när jag såg honom uppe på scen med det stora leendet, han var som en helt ny människa och jag var så glad för hans skull. Det var jätte skönt att få spendera söndagen med släkten, familjen har en så stor del av mitt hjärta och det är viktigt att spendera tid med dem och bara visa sin kärlek.

16/02-2013

All I know is; my stomach is hurting and breathing feels difficult.

Veckan


11/02-2013

What happens now?


Loppis

Idag gick jag upp så tidigt som åtta på morgonen då jag och min fina projekterbetegrupo hade Loppis i stan. Som tur var det 3 mins gångavstånd för mig men drygt att släpa runt så mycket grejer. Var där i sju timmar men tiden flög! Tycker om loppisar så jag gick hem mig två saker faktiskt :p Nu har jag åkt till mamma och myser framför Maria och Mindy haha, hur kan man inte älska dem?


Rizzle Kicks - Dreamers

 
Kom hem nyss till en mycket glad hund som kröp ner i täcket med mig direkt. Spenderade kvällen i Kristineberg med Erik och Simon, tog det lungt hos Erik med pizza och bra musik. Tidigare idag var det Dans Fuego som gällde på Friskis med Amanda, jätte skoj :) Kom från Farsta där jag spenderade gårkvällen med Charlie och lite vänner, grymt rolig och nice kväll där. Nu ska jag sova för jag ska upp tidiiigt ughjsdhas djksahdk.

15 ♥

Spenderade bara första timmen i skolan idag, hade mentorstid och sen samtal med sjuksystern och sen hade jag tur och fick en tid bokad direkt på vårdcentralen. Två timmar var jag där och som vanligt spenderade jag 90% av den tiden att bara vänta. Fast det jobbiga är nu när man ska vänta på att de ringer eller inte ringer, jag förväntar mig att de inte ringer eller att de ringer bara för att säga att det inte vet vad felet är på mig som de gjorde sist och som de sällan gör. Jag brukar alltid komma på det innan dom... just saying. Efter det gick jag hem och fick en gratis redbull på vägen (random), åt mat som fortfarande var varm på spisen fast än ingen var hemma och kollade nya PLL och New Girl, haha. Nu efter en välbehövd nap ska jag kila iväg för att hämta Philip på dagis. Efter det kommer Charlie och btw vi firar 15 månader idag! Sjukt, snabbt tiden går men samtidigt inte...
 
Detta och en choklad croissant var min frukost som jag åt i väntrummet, så akward att äta och vara den ända som låter, även de som kommer med sällskap sitter och viskar, jag förstår inte varför de skapar den här stelheten...

För att det är din månad


05/02/2013


Bästa söndagen

Det var en bra dag från morgon till kväll, kvällen spenderades med mamma oxh Charlie, åt tacos, tittade på spårlöst med gott fika och sen mys i sängen framför Paranormal Activity 4 :)


Lördag

Sjuk hela dagen, tapas middag med pappa, skön kväll med Charlie...


RSS 2.0