Happy

Den här veckan har jag varit helt slut, har inte behövt jobba så har inte orkat mycket mer än att bara vara hemma. Igår var ett perfekt slut på skolveckan, jag och Charlie åt jättegod middag och senare vart det party of three hos Charlies pappa med Jonte. Goda drinkar och musik, jätte skönt! Idag har jag njutit några timmar av att ha lägenheten för mig själv till att äta god mat och kolla Malcolm In The Middle, sen shoppat lite. Snart bär det av till Farsta igen för att fira Elin :)
 

I miss me

Ibland när man verkligen tänker tillbaka så märker man hur upptagen man varit och att man har tappat lite av sig själv på vägen. Som min röv, den har inte vart så här sen jag började gymma. My ass still wont quit, squats tjejer, SQUATS! (stavning?)


Just because it buuurns doesnt mean your gonna dieee

 

Exhausted

Kan det inte bara vara lite annorlunda ett tag, kan man inte få den bemötningen man ger andra, bli omhändertagen istället för att ta hand, bli möten halvvägs?

Humor me

http://ask.fm/izabellahedstrom

P!NK

Just give me a reason
Try


Högskoleprovet...


Påsk!

 
Påsk i Vansbro var jätte mysigt. Promenader på myren i den varma solen, vara med Leo och släkten, påskfest där jag fick träffa gamla bekanta, The Bible på tv och ostbågsmys varje kväll osv. När jag kom tillbaka åkte jag hem och packade om och åkte direkt till Charlie och var där i några dagar. Åkte också till deras landställe med lite kompisar en natt, jätte trevligt var det! Annars har det var plugg inför Högskoleprov som gällt. Ska göra det nu också.

Veckan innan lovet

Veckan innan lovet var lite stressig, det sista av alla donationer kom in och det var en del med projektet att fixa. Firade gulliga lilla Philip som fyllde 4, fikade med två av mina favoritpersoner, Linnea och Charlie. Sen var det något väldigt tragisk som hände med Sune som försvann på tisdagen och har fortfarande inte hittats. Har bett mycket och ska fortsätta be för honom.
 

RSS 2.0