Förra veckan

 
Förra veckan började med min och Charlies 1 1/2 års-dag! Dagen var helt perfekt. Vi började med att spela biljard, sen åkte vi vidare till Kristineberg och åt den godaste pizzan och skålade på klipporna vid vattnet. Efter ett bra tag i den varma solen så åkte vi hem där vi hade mysigt med chokladdoppade jordgubbar, donuts och skräckfilm :) Blir itne mycket bättre! 
 
På tisdagen hade jag min stundetmiddag, supergod mat på Garant och jätte trevliga timmar med klassen och bekanta och bekantas bekanta. Vart generad och kunde inte sluta skratta när jag fick "Klassens Booty" haha. 
 
På onsdagen kom min kusin och hennes mamma och stannade över hos oss i Alvik till dagen efter. Vi shoppade en del, åt god mat, mysade hemma med prat och spel, hade picnick vid stranden osv. På kvällen åkte jag till Charlie och var där till lördagen. Vi var ute på hans landställe lite där han jobbade på tak och jag solade! Sen vart det några timmars basket i solen, helt underbart! Sen trevligt chillkrök hos Linus. På lördagen och söndagen var jag hemma med mamma och relaxade, gav och fick massager och lagade god mat. Den perfekta ledigheten typ. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0