update

  • Robin är hemma från Kina och har varit här i två veckor nu, har hunnit ha trevligt med honom och vänner en del och det är så skönt att ha honom här!
  • Jag och mamma flyttade från Alvik och bor nu i Hammarby (Johanneshov; Blåsut, skärmarbrink, hammarbyhöjden whatever). Vi hittade en trea vi gillade och den var våran inom 48h som vi fick höra om den. Den är redan fixad tills stor del, allt är uppackat och nu pular vi lite i den bara. Vi stortrivs!!!
  • Jag kom in på socionomprogrammet men det kommer bli att jag pendlar en bit... Är inte säker på vad jag ska göra, inte helt säker på vad jag vill plugga helt ärligt. Måste få mer information och prata med en studievägledare. Vi får se. Håll tummarna för mig!
  • Har spenderat sommaren med vännerna, gått på fester, träffat gott folk och varit med pojkvännen. Var nyss på Charlies landställe för andra gången i sommaren och hade det jätte trevligt. Hade super väder, blev bruna, badade, festade, grillade, english breakfast och grilled cheese till frukost på mornarna, fiskade, myste framför filmer och serier, spelade badminton och kort, Charlie högg ved och jag löste korsord. Imorn kanske jag åker ut dit igen med Charlie och några av hans vänner, blir bara en natt då. Också hunnit med en del grönan konserter; Fun. , Movits! , Kesha och så hade man en väldigt trevlig stund med The Script vilket var den bäste konserten hitttills, sen kommer Kesha som är otroligt underhållande och publiken blev galen för henne och made it rain beer :)
  • Njuter helt enkelt av folket och sommaren. Börjar känna lite dock att jag måste bli lite seriös snart med framtiden. Pallar inte egentligen men vill känna att jag kan lugna mig lite om det. Fixa ett till jobb och bestämma mig inom studierna. Annars har jag det bra. Jag är glad. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0