Update

Onsdag: Hemma hela dagen och fixade på mitt rum och satt med en till säsong av Skins jag fastnade för.
Torsdag: Amanda, Dani och Ermelina kom till mig så pluggade vi lite för projektarbetet, på kvällen kom Charlie så handlade vi för att laga får egna fried chicken. Det tog två timmar att laga och var såååå worth it! Så förbaskat gooott omg. Sen kollade vi på min favorit Almost Famous och hade det mysigt här på Torsgatan.
Fredag: Det vart en bra frukost med bagels och egg och så kollade vi på Mrs. Doubtfire, hihi så bra. Senare på dagen åkte vi till Farsta. God middag vart det där och så träffade vi två kompisar. Innan vi la oss såg vi The Possessed, läskig film!
Lördag: Igår åkte jag hem hit till två karlar som skrek på teven. Hockeydag igår! Både Sverige mot USA och så åkte Pappa och en annan till Globen för att se Leksand - Mora. Enligt pappa är jag ett stooort Leksand supporter, WOHOOOOO! Jag njöt av att vara helt ensam hemma och gjorde det lite mysigt för mig själv.
Söndag: Vaknade nyligen och ska senare träffa Charlie då vi alltid hittar på nåt på månadsdagarna, idag är det 14 månader :) Ikväll åker vi till Alvik då jag ska vara hos mamma nästa vecka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0